22 Mayıs 2014 Perşembe

Yaz Sezonu Günlük Kıyafet Modası

Yazın gelmeye başlaması ile birlikte moda avcıları da defilelerini yaparak 2014 yaz sezonu için moda kıyafetlerini görücüye çıkarmaya başladı. Yapıl defileler ve verilen demeçlerden anlaşıldı ki; bu senenin yaz modasında günlük kıyafet seçiminde en fazla trend olacak kıyafet türü tulumlar olmaktadır. Tulumlar 2010 yılının yaz sezonunda da modaydı. Daha sonra ise; tulum modası sona ermişti. 2014 yaz sezonun gelmeye başlaması ile birlikte de tulumlar 4 sene aradan sonra tekrar karşımıza çıktı.
2014-abiye-tulum-modelleri-0 adil isik tulum (3) images
2014 yaz sezonu günlük kıyafetler için en gözde olan tulumlar oldukça çeşitlidir. Çeşit çeşit ve renk renk olan tulumlar sadece genç bayanlar değil; orta yaşlı bayanların da tercihi olmaya şimdiden başladı bile. Tulumlar genellikle göğüs kısmından dar ve kalın askılı olmakla birlikte bacakların başlaması ile birlikte bollaşmaktadır. Bu senenin tulum modasında sade ancak; bel kısmında birkaç detay bulunan tulum modelleri ön planda olmaktadır. Ayrıca tulumlarda en fazla tercih edilen renkler; gece mavisi, oranj gibi canlı renklerin yanında siyah, beyaz gibi vazgeçilmeyen renkleri de barındırmaktadır.
2014 yazının günlük kıyafet modası biraz daha rahatlığı tercih ediyor. Bu yüzden giyilen tulumların altına daha çok babetlerin tercih edilmesi gerekiyor. Geçen sen oldukça fazla rövaşta olan dolgu topuklar yerini babetlere bıraktı. Öyle görünüyor ki; bu sene özel günler dışında sokaklarda topuklu ayakkabı giymiş bayan az görülecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder