22 Mayıs 2014 Perşembe

Mezuniyet Modası

Mezuniyet Modası
2014 mezuniyet zamanı yaklaştı. Yazın gelmeye başlaması ile birlikte 2014 mezuniyet sezonu da açıldı. Her genç kızın en büyük hayali ise; bu mezuniyet balolarında en güzel ve en çekici olabilmektir. En trend olan balo elbiselerini giyerek; gecenin karanlığında kamaşmak her kızın isteği olmaktadır. Tabi ki bu isteklerinin gerçekleşebilmesi için 2014 mezuniyet modasını takip etmelidirler. Bu senenin modasına ve aynı zamanda da kendi vücuduna uygun olan mezuniyet kıyafetini seçen genç kızlar bu arzusuna mutlaka kavuşmuş olacaklardır.
2014 mezuniyet 1 2014 mezuniyet balo 3 2014 mezuniyet modası2
2014 yılı mezuniyet kıyafetlerinin modası diğer; senelere nazaran biraz daha farklılaşmış durumda. Geçen sene kısa ve mini elbiseler ön plandayken; 2014 yılının modasında daha çok uzun ya da önden mini, arkadan uzun elbiselerin tercih edilmesi gerekmektedir. Ayrıca bu senenin modasında straplez ön planda tutulmaktadır. Moda avcılarının hazırladığı defilelerde 2014 mezuniyet balolarında giyilebilecek renkler arasında; mor, eflatun, fuşya, beyaz gibi canlı ve açık tona sahip renkteki elbiseleri görmekteyiz. Saten elbiseler daha çok tercih edilmekte ve bu yüzden de baloya katılacak genç kızların vücut yapılarına dikkat etmesi ve kilo almaması gerekmektedir. Bunun sebebi ise; saten elbiselerin vücutta bulunan hem güzel hem de kötü ayrıntıları direkt olarak yansıtmasıdır.
2014 yılının mezuniyet balolarında straplez ve uzun seçilen abiye bir elbisenin üstüne topuz şeklinde yapılan bir saç elbiseyi ve görkemi ortaya çıkaracaktır. Ayrıca seçilen topuklu ayakkabılar ile o elbise vücutta muazzam şekilde taşınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder