22 Mayıs 2014 Perşembe

2014 İLKBAHAR-YAZ BAYAN MODASI

Dondurucu soğukların göz açtırmadığı bugünlerde, biraz ısınmak için "2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası"na bakmaya ne dersiniz?
Kışın ortasında bahardan kalma günler yaşıyorduk ne zamandır. Ama bugün, soğuk, sisli ve puslu bir havaya uyandık. Kışın kendini gerçekten hissettirdiği bugün, içimiz ısınsın, yaz günlerini yad edelim diye, 2014 ilkbahar-yaz bayan modasına bir göz atalım dedim. Böylece bayanlar olarak, gardrobumuzun eksiklerini şimdiden çıkartıp, 2014 ilkbahar-yaz sezonu için bir ön hazırlık yapmış olalım. Hadi gelin 2014 ilkbahar-yaz trendlerini inceleyelim;

1- PEMBE

2014 ilkbahar-yaz bayan modasında öne çıkacak renklerin başında pembegeliyor. Birçok tasarımcının koleksiyonunda göze çarpan pembe rengin her tonu mevcut bu sezon. Sizin teninize ve renginize uygun tonu belirlemeniz ve ona göre bir parça seçimi yapmanız gerekiyor.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Pembe
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Pembe

2- MİNT YEŞİLİ

İşte bir diğer favori renk mint. Tasarımcıların daha çok ince manto ve trenchcoatta kullandığı mint yeşili, ilkbaharın tatlı esintisine mentol havası katacak :)

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Mint
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Mint

3- 3D SÜSLER

Tasarımcılar abartılı süslerde sınır tanımıyor bu sezon! Sadece elbiselerde değil mantolarda da, taşlardan ve pullardan oluşan 3 boyutlu motifler bulunuyor.  3D motiflerle, 2014 ilkbahar-yaz sezonu çok süslü.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Taş Süslemeler
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Taş Süslemeler

4- ÇİÇEK DESENLER

Bahar gelirde, koleksiyonlarda hiç çiçek desenleri olmaz mı? Tabi ki bu sezonda her sezon olduğu gibi çiçek desenler, baharın habercisi! Renkli, cıvıl cıvıl çiçekler, tüm sıcaklığıyla içimizi ısıtacak yine.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Çiçek Desenler
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Çiçek Desenler

5- DANTEL

Romantik bayanların vazgeçilmezi dantelTrend listelerinde daha çok göreceğimiz dantellerin pastel tonlarını, bu yaz mutlaka gardrobunuza ekleyin.
2014 İlbahar-Yaz Bayan Modası - Dantel
2014 İlbahar-Yaz Bayan Modası – Dantel

6- DİKKAT ÇEKİCİ ELBİSELER

Bu sezon öyle bir trend var ki, tüm gözler üzerinizde olacak. Pop-art trendinide içinde barındıran dikkat çekici elbiselerin bir diğer formu da simli, payetli yada geometrik desenli olanlar.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Dikkat Çekici Elbiseler
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Dikkat Çekici Elbiseler

7- AÇIK OMUZLAR

2014 ilkbahar-yaz bayan modasında, birçok tasarımcının omuz detayına önem verdiği görülüyor. Genellikle tek omuz dekoltesi bulunan kıyafetlerin yanında, straplez olanlar da mevcut.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Açık Omuzlar
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Açık Omuzlar

8- TRANSPARAN

Transparan, yaz ve kış sezonlarında genellikle karşımıza çıkan trendlerden biri. Bu yaz özellikle transparan eteklerle çok karşılaşacağız.

2014 İlkbahar-Yaz Trendler - Transparan
2014 İlkbahar-Yaz Trendler – Transparan

9- PİLE

Pileli uçuş uçuş etek veya elbiselerden mutlaka bir tane gardrobunuza ekleyin! En çok kullanacağınız parçalardan olacakları garanti!

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Pile
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Pile

10- KARELER

Kareli kıyafetler, masa örtüsü havasından tamamen çıktılar, trend listesinin ön sıralarına yerleştiler, haberiniz olsun! :)

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Kareler
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Kareler

11- FARKLI DESEN KOMBİNLERİ

Artık farklı desendeki parçaları kombinlemek çok moda. Desenlerle ve renklerle dans etme sırası şimdi sizde, stilinizi konuşturun!

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Farklı Desenler
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Farklı Desenler

12- BOHEM

Özgür ruhlu bohem kadınlarını, bu yaz her yerde çok göreceğiz. Elbiseler salaş, saçlar ve makyajlar olabildiğince doğal.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Bohem
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Bohem

13- ROMANTİK ROCK

Grunge ve punk trendinin başrol oynadığı kış sezonundan sonra, romantik rock trendi alıyor sahneyi. 2014 ilkbahar yaz sezonunda, siyah şifon gömlekler ve siyah mini, seksi elbiseler deri ceketlerle kombinlenmeli! Asi ruh, satenin ve şifonun romantikliğiyle harmanlanmalı!

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Romantik Rock
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Romantik Rock

14- BEYAZ GÖMLEKLER

Beyaz gömleklerin değişik formlarını bu sezon tasarımcılar çok farklı şekilde yorumladılar. Koleksiyonlarda gömlekten çıkartılıp, elbiseye dönüşen parçalar olduğu gibi, transparan kumaş yada farklı kol ve yaka kesimleriyle hareketlendirilmiş sıradışı parçalarda mevcut.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Beyaz Gömlek
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Beyaz Gömlekler

15- BOL PANTOLONLAR

Pantolonlar yine bollaşmaya başlıyor. Bol kesim rahat, akışkan pantolonlar, sigaret pantolonların yerini alacak mı bakalım?

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Bol Paça Pantolon
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Bol Paça Pantolonlar

16- YÜKSEK BEL PANTOLONLAR

Yüksek bel pantolonlarda, bol kesim pantolonlar kadar koleksiyonlarda yer aldı. Bacak boyunu uzun göstermesi nedeniyle çok tercih edileceğe benziyorlar.

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Yüksek Bel
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Yüksek Bel Pantolonlar

17- KABARIK ETEKLER

Prensesleri andıran, kabarık eteklerle bayanlar masal dünyasından fırlamış gibi görünecekler. Uzun kabarık eteklerin yanında midi boy kabarık etekler de tercih edilebilir.

2014 İlkbahar-Yaz Trendler - Kabarık Etekler
2014 İlkbahar-Yaz Trendler – Kabarık Etekler

18- KONUŞAN T-SHIRTLER

Uzun bir süredir üzerinde slogan ya da kelime bulunan t-shirt ve sweatshirtler çok moda. 2014 ilkbahar-yaz bayan modasında bu trend değişmiyor ve bayanlar slogan atmaya devam ediyor. Hala sizin konuşan bir t-shirtünüzyok mu?

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Konuşan T-Shirtler
2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası – Konuşan T-Shirtler

19- BIKER CEKETLER

Biker ceketler de son dönem herkesin tercih ettiği, favori ceketlerden. Ancak baharın gelmesiyle, renkleri biraz daha cıvıl cıvıl olmalı, dışımızı olduğu kadar içimizi de ısıtmalı! :)

2014 İlkbahar-Yaz Bayan Modası - Biker Mont

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder