22 Mayıs 2014 Perşembe

2014 Yaz Seonu Çanta ve Ayakkabı Modası

2014 Yaz Seonu Çanta ve Ayakkabı Modası
Bu senenin çanta ve ayakkabı modasında geçen seneler ile karşılaştırıldığında büyük değişiklikler söz konusu. Bu değişikliği en fazla da ayakkabılar için söyleyebiliriz. Bunun sebebi de geçen sene dolgu ve az da olsa sivri topuklu ayakkabıların yerini 2014 yılı yaz sezonu ayakkabıları için bahsedemeyeceğiz. Bu senenin yaz modasında babetler ve spor ayakkabılar ön planda gözüküyor. Bu değişikliğin sebebini de aslında 2010 yılında moda olan tulumların bu seneye de damga vuran tulumlar oluşturuluyor. Moda avcıları günlük kıyafet olarak seçilen bir tulumun altına topuklu bir ayakkabıyı yakıştırmak yerine, babetleri yakıştırıyor. Dolayısı ile de bu senenin ayakkabısı modasında renkli ve parmak kısmında işleme ayrıntısı bulunan babetler moda durumunda olmakta.
2014 yılı yaz sezonu çantalarında da yine bir değişiklik söz konusu olmakta. Büyük, bavul tarzı dediğimiz çantaların yerini daha çok, elde taşınabilen, hem spor hem de abiye olarak kullanabilecek daha sade ve daha küçük çantalar almış. Çanta renkleri de cıvıl cıvıl renklerden oluşmakta. Turkuaz, yeşil, fuşya hatta sarı rengi bile bu senenin çanta modasında görebilmekteyiz. Bu sene daha çok uçuk ve göz alıcı renkler ön planda tutulmuş ve bu şekilde estetiklik sağlanmaya çalışılmıştır.
2014 yılında gerçekleşen bir değişiklik de çanta ve ayakkabı renk uyumu değil; kıyafet ayrıntısında bulunan renk ile aynı renk tonlarına sahip ya da uyumlu renkler olabilecek çantalar seçilmesidir.
111 2014-çanta-modelleri inci-babet-modelleri-2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder