22 Mayıs 2014 Perşembe

2014 Gelinlik Modası

2014 Gelinlik Modası
2014 yılı yaz mevsiminin gelmeye başlaması ile birlikte düğünlerde de artış söz konusu olmaya başladı. Bu sebeple de en çok merak edilen konulardan bir tanesi 2014 yılı gelinlik modasının nasıl olduğudur. Hangi gelinlik modelleri rövaşta?, Hangi gelinlik modelleri artık tutulmuyor? gibi sorular gelin adaylarının düşüncelerini rahatsız etmeye başladı bile. Gelinlik firma ve modacıları da 2014 yılı gelinlik modasını açıkladı ve defileler aracılığı ile de gelin adaylarına sundu. Böylelikle artık gelin adaylarının merakları ve stresleri az da olsa dineceğe benziyor.
1-gelinlik-modelleri-01 2014-gelinlik-modelleri-4 2014-gelinlik-modelleri-10
2014 yılı gelinlik modasında bu sene daha çok straplez ya da tek kollu gelinlikler ön planda. Tek kollu gelinliklerin kol kısmında çiçek şeklinde tasarlanmış ayrıntılar çok fazla bir şekilde kullanılmaktadır. Bu sene gelinlik modellerinde kabarıklık pek yok. Daha sade gelinlikler moda olurken; sadelikle cezbetme bir arada tutulmaya çalışılmış. Bazı gelinliklerde ise; mini boy ya da diz altı boy şeklinde tasarlanmış gelinlikler de mevcut. Tek kollu ya da çift askılı kol şeklinde tasarlanmış gelinliklerde mutlaka ve mutlaka arka tarafta bir dekolte söz konusu olmakta. Hatta bazı gelinliklerde sırtta başlayan dekolte bele kadar uzanmış bir şekilde tasarlanmış. Mini olan gelinlikler de ise; bacak dekoltesi olduğundan dolayı; böyle bir dekolte söz konusu olmamakta.
2014 yılına ait gelinlik modasında dantel işlemeler göğüs veya kol kısmında nadiren de olsa bulundurularak gelinliğe 90 yılların havası katılmak istenmiş ve nostalji çağrışımı da yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder